PASS office

Veiligheidsactie LMC-TEC

Controleer of het voertuig in aanmerking komt.

Chassisnr:*


* Let op a.u.b. - het chassisnummer bevat alleen het cijfer nul en geen letter O

Achtergrond informatie

Prijzen verhoogd per 01-07-2016 voor afhandeling via Polyplastic website. In de afgelopen jaren hebben we vele eindconsumenten kunnen helpen in het kader van de Veiligheidsacties van Knaus-Tabbert, LMC-TEC, Rapido en SEA. Deze acties zijn in 2016 beëindigd. In de periode van 01-01-2013 tot en met 30-06-2016 hebben we via onze website en ons netwerk van service partners U als eindconsumenten geholpen tegen coulanceprijzen. Per 01-07-2016 zijn de prijzen verhoogd. We kunnen u nog vensters leveren via aanmelding op deze site, maar tegen hogere prijzen. Voor andere prijsoffertes kunt U naar het netwerk van de producent van Uw voertuig.

Deze veiligheidsactie is georganiseerd naar aanleiding van meldingen in de markt over onthechting van vensters met kleurnummer 62, geproduceerd in de periode Maart 2004 tot en met Juli 2004. Indien er twijfel is over de vensters van voertuigen in de periode daarvoor - van Augustus 2002 tot en met Februari 2004 - bestaat de mogelijkheid deze te laten controleren. Vul hierboven het chassisnummer van Uw voertuig in en volg de instructies.

De oorzaak is vermoedelijk een chemische reactie tussen de in die periode gebruikte lijm en de inkt van de decoratieve rand, die negatief beïnvloed wordt door langdurige UV inwerking.

Het gaat bij deze vensters om een zeer langzaam en geleidelijk proces, dat twee jaren tevoren waarneembaar is aan de lijmrand. Daardoor is tijdige actie mogelijk en kan eventueel gevaar van onthechting ruim op tijd worden voorkomen.

Mede om die redenen adviseert Polyplastic B.V. om de service adviezen nauwkeurig op te volgen en het voertuig regelmatig professioneel te laten controleren. U vindt deze adviezen in het serviceboekje van uw recreatievoertuig.